Palvelut

Purnun alueen palvelut ovat  pääsylipun lunastaneiden vierailijoiden käytettävissä.

luhti_1080Luhtikahvio

Viihtyisä kahvila vanhassa aitassa (1862), johon luo tunnelmaa vanha talonpoikaisesineistö. Paikkoja on sisällä 20 ja ulkona 50, joten suurempikin ryhmä mahtuu kerralla nauttimaan kahvista ja leivonnaisista tai välipalasta.

maisema_1080

Uimaranta, liukumäki, rantagrilli

Mikä olisi parempi tapa viettää kaunista kesäpäivää kuin uida kirkkaassa vedessä ja nauttia retkieväitä luonnon helmassa? Purnun uimaranta vesiliukumäkineen kauniin Längelmäveden rannalla on mainio piknik-paikka koko perheelle. Rantagrillillä voi nauttia eväitä mukavasti suojaisan varjon alla ihaillen Längelmäveden maisemaa. Luhtikahviossa myytävänä kylmiä juomia. Huomioithan, että metsäpalovaroituksen aikana Purnun avogrillien käyttö on kielletty.

sauna_1080px

Savusauna

Aimo Tukiaisen vanhaan karjasuojaan suunnittelemaan tunnelmalliseen savusaunaan mahtuu kymmenenkin kylpijää. Löylyjen välissä voi vilvoitella suojaisella rannalla. Saunan voi tilata myös oman saunaporukan käyttöön! Maanantaisin ja perjantaisin näyttelyvieraille lämpiää lipun hintaan kuuluva yhteissauna: ma klo 13 – 15 miehet, klo 15 – 17 naiset, pe naiset klo 14 – 15.30, miehet klo 15.30 – 17. Omat pyyhkeet mukaan ja savusaunan löylystä nauttimaan!

HUOM! Kesän 2022 saunavuorot alkavat juhannusaattona 24.6.