Sijainti

Mustasaari 63, 35100 Orivesi as.

Julkinen liikenne (palvelubussi NOPA) Purnuun maanantaisin 21.6.-1.8.

Lähtö Oriveden linja-autoasema klo 11.30
Oriveden rautatieasema n. klo 11.40
Huomioithan junalla tullessasi jäädä pois pysähdyspaikalla Orivesi (ei Orivesi keskusta)
Purnusta lähtö takaisin n.klo 14.45
Lisätietoja klikkaamalla tästä

NÄIN AJAT PURNUUN​​

​Helsingin suunnasta

Aja Hämeenlinnan, Hattulan, Pälkäneen ja Kangasalan kautta Oriveden tielle 324. Noin 4 km ennen Oriveden keskustaa, Oriveden aseman risteyksen jälkeen käänny oikealle Eräjärventielle 3260. Aja 7 km, käänny vasemmalle Pitkäjärventielle ja jatka 2,9 km. Aja oikealle Mustasaarentietä 900 metriä, niin saavut Purnun paikoitusalueelle.

Tampereen suunnasta

Aja 9-tietä Oriveden liittymän ohi Jyväskylän suuntaan 1,5 km ja käänny oikealle suuntaan Pitkäjärvi (Laasolantie). Jatka kiemuraista kylätietä 11 km T-risteykseen ja käänny oikealle (Pitkäjärventie) kohti Päilahtea. Aja 1.9 km ja käänny vasemmalle Mustasaarentielle. Risteyksestä on Purnun paikoitusalueelle 900 metriä.

Jyväskylän suunnasta

Jatka 9-tietä Längelmäen ja Oriveden kuntarajan jälkeen kilometri ja käänny vasemmalle Karttimijärvitielle ja n. 2 km päästä vasemmalle Pitkäjärventielle. Aja Päilahden suuntaan 7 km tietä, joka kiemurtelee läpi tunnelmallisen Pitkäjärven kylän, ja käänny vasemmalle Mustasaarentielle. Purnun paikoitusalueelle on 900 metriä.

Pohjoisesta

Aja 58-tietä Oriveden jälkeen 2 km Kangasalantietä ja käänny vasemmalle Eräjärventielle. Aja 7 km, käänny vasemmalle Karttimijärvitielle ja Pitkäjärventielle ja jatka 2,9 km. Käänny oikealle Mustasaarentielle. Purnun paikoitusalueelle on 900 metriä.

Purnun ruskeat tieopasteet löytyvät kolmen matkareitin varrelta.

Meille voit saapua myös veneellä! Purnu sijaitsee Längelmäveden Koljonselällä.